Nötter & Stress

Kategorier Nötter

Jämför och boka hotell i Grekland med http://www.hotell-grekland.se

Idag börjar min ledighet! Det känns jäkligt bra faktiskt. Fast jag har ju ändå suttit idag och mejlat med en massa nötter. Ett företag på K är nog dom största nötterna av dom alla. Usch, vad trött jag är på dom. Dom kan inte göra nånting själva utan att man måste “hålla dom i handen”. Jag försöker verkligen hålla mig lugn när jag pratar med dom. Jag måste typ räkna till tio och ta djupa andetag. samt tänka på semestern till Grekland vi bokade. Jag har ingen tolerans med nötter som inte kan sköta sitt jobb.

Annars blir fredagen lugn. Ska snart iväg och hämta paket som jag fått. Ett rek. Hmm, undra vad det kan vara för nåt. Jag har ju inte beställt nåt.

Behöver jag verkligen detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *