Murphymorgon, allt går snett

Kategorier Murphymorgon

Bah! Trodde han hade semester…

1. Kan inte använda mitt Mastercard via Paypal eftersom jag har ett konto dit det kortet är kopplat. Problemet är att jag glömt lösenordet och att jag inte längre har tillgång till e-postadressen. Behöver chippa in några dollar till min uppmuntransfond (eller vad man nu ska kalla en påse pengar till en person som är i terminal state of leucemia).

2. Letar efter ett fungerande licensnummer för Acrobat Professional. Det borde finnas på vår licenshistoria via Adobe men icke. Idiotic.

3. Jag ligger redan en arbetsdag efter planeringen. Det blir jobb i helgen.

Nu ska jag hämta en kopp kaffe innan jag dör…

Dagens musik:
The Postal Service.
Death Cab for Cutie.
Dot Allison.
Mogwai.
Republica.

(undrar om Therese får det till medveten oestetik också…)

Senare på dagen blev det en hoper med Moby och U.S.E.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *