Har lite planer…

Kategorier planer

Gud vilken seg dag det har varit idag då… Japp, man blir aldrig nöjd och man uppnår aldrig perfektion. Nu är ju förvisso ganska nöjd men jag vet inte, ska pilla lite mer senare så får se vart det hamnar 😛 Kanske går åt helvete och jag raderar den eller så kommer den upp i sinom tid. Vi får se helt enkelt 🙂

Sitter och funderar lite på vad vi ska äta till middag, funderar på kyckling nachos eller så. Det blev så mycket kvar från igår och det hade varit gott. Massa, massa smält ost ^^ Mmmm.

Jag vill göra något nytt med bloggen, jag har ju “Dagens låt” som det i och för sig börjar bli ganska så dåligt med här men i alla fall. Jag har en “plan” men jag vet inte om jag skulle våga mig på det, har ju bara en liten skitblogg så det hade nog inte funkat så länge. Eller så att ni typ skulle få önska dagens låt så får ni själva skriva en liten recension/motivering om låten och så länkar jag eran blogg. Ja ni får gärna komma med förslag om ni vill 🙂
Ja jag får helt enkelt se hur jag gör angående “planen” haha, gud vad mystiskt det lät men så häftigt är det inte kan jag lova 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *