25 maj 2011

Kategorier 2011, flicka, Mat, planer

Tja världen !

När jag satt här och tänkte om vad jag skriver om i bloggen så kom jag fram till att mycket av det jag skriver låter så väldigt positivt och det låter som att det är som en lek att ha ett barn.
Något som jag idag tänker reda ut och ge mina åsikter om för jag vill inte vara någon som gör så att massa ungdomar skaffar barn för att det är coolt.

Det känns som många av er har fått en bild av att det är hur enkelt som helst att vara ungförälder, självklart är det underbart att vara pappa till en söt liten flicka men det är ingen lek att ha en dotter ändå.
Det är ju självklart att vi skriver allt det som är kul och sådant men vi kanske inte tar upp allt som är jobbigt.
Utan allt stöd vi fått och alla dom pengarna Mia drar in på sin blogg så kan jag lova att livet hade blivit hårdare.
Så det jag försöker säga, gå inte och skaffa barn för det låter så himla coolt, jag säger inte att Hanna var ett misstag men det finns säkert många som skaffat barn tidigt och sedan ångrat det så jag vill inte påverka folk att skaffa barn nu, det känns som jag gör det och därför skriver jag det här.

Förövrigt så har jag väll inga större planer idag, ska ju tillbaka till lumpen ikväll eller imorgonbitti så det blir nog en ganska lugn dag, med min kära Hanna.

Men snart ska vi äta lunch så ni får ha det så bra.

Puss & tja – idag hade jag och MIa firat 29 månader tillsammans för informations skull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *