3 dagar kvar & Mkt lycklig!

Kategorier lycklig

Nu ar det bara tre dagar kvar sa bar det sig av till forlovningsdagen och jag kommer kommer att ha en ny titel som “fastmo” och J blir min “fastman”. Haha det later sa OTROLIGT fult!

Som ni redan vet sa har jag redan fatt ett nytt jobb i Sthlm och jag ska borja hos dem nangang under mitten av nasta vecka, sa det ar mycket runt avtal osv. Dessutom har jag aven fatt min onskan igenom och fatt lagenhet i Stockholm (den som fanns med pa bild i tidigare inlagg) och jag ska skriva kontrakt med dem pa Mandag och flytta in samma dag.Vilket innebar att jag aker upp till Sthlm redan pa sondag kvall tillsammans med J. J ar otroligt glad att jag har ska flytta upp till Sthlm sa att vi kan spendera mycket tid med varann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *